Toast

Bruschetta

olio di oliva
Proef de intense smaak van olijfolie in deze brosse en luchtige toastjes. Heerlijk in combinatie met kaas of fijne vleeswaren.
Lees verder

Bruschetta mini

rosmarino
Brosse en luchtige toastjes met de smaak van olijfolie en rozemarijn. Serveertip: extra smakelijk in combinatie met kaas of vleeswaren.
Lees verder

Scrocchelle

aglio
Knapperige en smaakvolle Italiaanse crackers met knoflook. Ideaal om te beleggen, maar net zo smakelijk als hartige toastje.
Lees verder

Scrocchelle

formaggio
Deze Italiaanse crackers met een fijne kaassmaak zijn knapperig en smaakvol. Zo smaakvol dat ze ideaal zijn als hartig toastje, maar je kunt ze ook goed beleggen met lekkers!
Lees verder

Scrocchelle

olive nere
Knapperig en smaakvol, deze Italiaanse crackers bevatten zwarte olijven als extra smakelijk accent. Heerlijk om te beleggen, maar net zo smakelijk als hartig toastje.
Lees verder

Regañas

sésamo
Knapperige cracker boordevol sesamzaadjes. Een smaakvolle toevoeging naast een drankje. Serveer deze crackers bij een kaasplankje, tapas, antipasti, of geniet ervan met een tapenade.
Lees verder

Fornaccini

pomodori & basilico
Traditionele Italiaanse dunne crackers met een Mediterraans tintje, doordat tomaat en basilicum is toegevoegd. Heerlijk bij een kaasplankje of antipasti, maar ook om te beleggen met bijvoorbeeld een tapenade.
Lees verder

Fornaccini

olio di oliva
Deze traditionele Italiaanse dunne crackers zijn neutraal van smaak. Goed te combineren met een kaasplankje, antipasti of met tapenade.
Lees verder