Pesto

alla Genovese | 540 g

Pesto met basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten: zonnebloemolie, basilicum 30,5%, olijfolie, aardappelvlokken, Pecorino Romano kaas BOB* (schapenmelk, zout, stremsel), Grana Padano kaas BOB* (melk, zout, stremsel, ei-lysozym), zeezout, knoflook, pijnboompitten 1,6%, zuurteregelaar: citroenzuur. * Beschermde oorsprongsbenaming. Kan sporen van noten bevatten.

Geproduceerd in Italië.
Na openen 7 dagen gekoeld (max. 7°C) houdbaar.

Voedingswaarde per 100 g

Energie 2157 kJ/ 523 Kcal
Vetten 53.1 g
waarvan verzadigde vetzuren6.7 g
Koolhydraten 6.1 g
waarvan suikers0.5 g
Vezels 2.3 g
Eiwitten 4.1 g
Zout 1.7 g