Overig
Toon alle categorieën
Weergeven
Lijst
Tafel

Peppas
ongevuld | 240 gLees verder


Peper
groen | 200 gLees verder


Paprika
rood gegrild | 450 gLees verder


Paprika
geel gegrild | 450 gLees verder


Jalapeño
groen & rood | 250 gLees verder


Stiratini
Rozemarijn | 150 gLees verder


Stiratini
Olijfolie | 150 gLees verder


Dip
Mosterd dille | 45 mlLees verder


Dip
vijgen rode port | 45 mlLees verder


All i oli
| 130 gLees verder


Peppas
| 230 gLees verder


Peppas
ongevuld | 240 g Lees verder

Peper
groen | 200 g Lees verder

Paprika
rood gegrild | 450 g Lees verder

Paprika
geel gegrild | 450 g Lees verder

Jalapeño
groen & rood | 250 g Lees verder

Stiratini
Rozemarijn | 150 gDeze ambachtelijke, luchtige soepstengels uit Piëmonte worden gevormd door het deeg van zeer zachte tarwe uit te rekken en vervolgens te laten rusten op de bakplaat voor ze af te bakken. Door dit langzame rijzing proces worden de stengels luchtig en krokant. Na het afbakken worden ze direct verpakt om de smaak en het aroma te waarborgen. Deze stengels zijn niet alleen lekker bij de soep maar kunnen ook omwikkeld worden met gedroogde ham of gerookte zalm als een heerlijk borrelhapje.
Lees verder

Stiratini
Olijfolie | 150 gDeze ambachtelijke, luchtige soepstengels uit Piëmonte worden gevormd door het deeg van zeer zachte tarwe uit te rekken en vervolgens te laten rusten op de bakplaat voor ze af te bakken. Door dit langzame rijzing proces worden de stengels luchtig en krokant. Na het afbakken worden ze direct verpakt om de smaak en het aroma te waarborgen. Deze stengels zijn niet alleen lekker bij de soep maar kunnen ook omwikkeld worden met gedroogde ham of gerookte zalm als een heerlijk borrelhapje.
Lees verder

Dip
Mosterd dille | 45 mlEen klassieke, zeer gewaardeerde smaakcombinatie bij gerookte zalm of forel, pittige kaas of carpaccio. Maakt een eenvoudige sandwich met kaas of fricandeau bijzonder.
Lees verder

Dip
vijgen rode port | 45 mlDeze heerlijke dip van vijgen, port, appel, kruiden en specerijen is heerlijk bij alle soorten pittige kaas, bij paté, rosbief en gerookte eendenborst. Ook heerlijk in een saus voor bij wildgerechten.
Lees verder

All i oli
| 130 gAuthentieke Catalaanse knoflooksaus, zonder ei. Heerlijk als begeleiding bij gegrild vlees en vis, maar ook smakelijk met brood of toast.
Lees verder

Peppas
| 230 gDe combinatie van kleine, zoete, rode pepertjes met een smeuïge kaasvulling, maken deze specialiteit een smakelijk en kleurrijk aperitief
Lees verder