Overig

Stiratini

Rozemarijn | 150 g
Deze ambachtelijke, luchtige soepstengels uit Piëmonte worden gevormd door het deeg van zeer zachte tarwe uit te rekken en vervolgens te laten rusten op de bakplaat voor ze af te bakken. Door dit langzame rijzing proces worden de stengels luchtig en krokant. Na het afbakken worden ze direct verpakt om de smaak en het aroma te waarborgen. Deze stengels zijn niet alleen lekker bij de soep maar kunnen ook omwikkeld worden met gedroogde ham of gerookte zalm als een heerlijk borrelhapje.
Lees verder

Stiratini

Olijfolie | 150 g
Deze ambachtelijke, luchtige soepstengels uit Piëmonte worden gevormd door het deeg van zeer zachte tarwe uit te rekken en vervolgens te laten rusten op de bakplaat voor ze af te bakken. Door dit langzame rijzing proces worden de stengels luchtig en krokant. Na het afbakken worden ze direct verpakt om de smaak en het aroma te waarborgen. Deze stengels zijn niet alleen lekker bij de soep maar kunnen ook omwikkeld worden met gedroogde ham of gerookte zalm als een heerlijk borrelhapje.
Lees verder

Dip

Mosterd dille | 45 ml
Een klassieke, zeer gewaardeerde smaakcombinatie bij gerookte zalm of forel, pittige kaas of carpaccio. Maakt een eenvoudige sandwich met kaas of fricandeau bijzonder.
Lees verder

Dip

vijgen rode port | 45 ml
Deze heerlijke dip van vijgen, port, appel, kruiden en specerijen is heerlijk bij alle soorten pittige kaas, bij paté, rosbief en gerookte eendenborst. Ook heerlijk in een saus voor bij wildgerechten.
Lees verder

All i oli

| 130 g
Authentieke Catalaanse knoflooksaus, zonder ei. Heerlijk als begeleiding bij gegrild vlees en vis, maar ook smakelijk met brood of toast.
Lees verder

Peppas

| 230 g
De combinatie van kleine, zoete, rode pepertjes met een smeuïge kaasvulling, maken deze specialiteit een smakelijk en kleurrijk aperitief
Lees verder

Peperoni

grigliati | 280 g
Gegrilde rode en gele paprikastukjes zijn de basis van deze kleurrijke en smaakvolle mix. Heerlijk door een salade, als begeleider van kip, vlees en vis of als garnituur bij een broodje.
Lees verder