Smaakvolle specialist
in de mediterrane keuken

over Deli Di Paolo

Deli Di Paolo

Dipstokjes, toast, pesto’s, bruschetta’s, tapenades en olijven: Deli Di Paolo biedt een uitgebreid assortiment mediterrane specialiteiten. We zorgen ervoor dat onze producten de juiste ingrediënten bevatten uit mediterrane landen, met oog voor de uitstraling van ons merk en de producten.  

Het merk Deli Di Paolo staat voor een door specialisten geselecteerd assortiment van producten uit de rijke mediterrane traditie. Deli Di Paolo past in het hoogste segment binnen de mediterrane levensmiddelenbranche.

Alle producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en bevatten natuurlijke en eerlijke ingrediënten. 

Bergfood

Deli Di Paolo is in 2009 gelanceerd als merk van Bergfood. In 2015 was het tijd om de uitstraling van het merk en alle verpakkingen te restylen en moderniseren. Naast Deli Di Paolo levert Bergfood ongeveer 35 andere merken waarin we gespecialiseerd zijn. 

Bergfood levert haar producten in de Benelux. Voornamelijk aan supermarkten, bedrijven binnen de maaltijdindustrie en foodservice. Ook restaurants, winkelketens, speciaalzaken en cateringbedrijven gebruiken en verkopen de producten van Bergfood.