Olie & Azijn

Olijfolie extra vergine

extra olijfolie van eerste persing EU
“Rechtstreeks uit olijven en op mechanische wijze verkregen olijfolie van superieure kwaliteit”. Selectie van oliën uit EU landen.
Lees verder

Crema “Aceto Balsamico di Modena IGP”

Lees verder

Vinaigrette

Honing | 250 ml
Deze vinaigrette is een juiste combinatie van olijfolie, balsamico azijn en acacia honing. 100 % natuurlijk, een eerlijke smaakmaker voor alle salades of rauwkost. Groenten van de grill krijgen een heerlijke zoetzure smaak door toevoeging van deze vinaigrette. Even schudden en dan is de vinaigrette klaar voor gebruik.
Lees verder

Vinaigrette

Zonnebloemolie | 250 ml
Deze vinaigrette is een juiste combinatie van olie en balsamico azijn. 100 % natuurlijk, een eerlijke smaakmaker voor alle salades of rauwkost. Groenten van de grill krijgen een heerlijke zoetzure smaak door toevoeging van deze vinaigrette. Even schudden en dan is de vinaigrette klaar voor gebruik.
Lees verder

Vinaigrette

Framboos | 250 ml
Deze vinaigrette is een juiste combinatie van olijfolie, balsamico azijn en frambozensap. 100 % natuurlijk, een eerlijke, fruitige smaakmaker voor alle salades of rauwkost. Groenten van de grill krijgen een heerlijke zoetzure smaak door toevoeging van deze vinaigrette. Even schudden en dan is de vinaigrette klaar voor gebruik.
Lees verder

Vinaigrette

Citroen | 250 ml
Deze vinaigrette is een juiste combinatie van olijfolie, balsamico azijn en citroen. 100 % natuurlijk, een eerlijke, fruitige smaakmaker voor alle salades of rauwkost. Groenten van de grill krijgen een heerlijke zoetzure smaak door toevoeging van deze vinaigrette. Even schudden en dan is de vinaigrette klaar voor gebruik.
Lees verder