Pesto

Biologische pesto met basilicum en pijnboompitten
Ingrediënten: basilicum* 43%, zonnebloemolie*, Parmigiano Reggiano kaas DOP* (melk, zout, stremsel), olijfolie extra vergine*, cashewnoten*, pijnboompitten* 1.4%, aardappelvlokken*, rietsuiker*, zout, zuurteregelaar: melkzuur, knoflook poeder*. * van biologische oorsprong. Kan sporen van soja, noten, vis en selderij bevatten.
Geproduceerd in Italië.
Na openen 14 dagen gekoeld (max. 7°C) houdbaar.
Voedingswaarde per 100 g
Energie | 1771 kJ/ 429 Kcal |
Vetten | 42 g |
waarvan verzadigde vetzuren | 6.5 g |
Koolhydraten | 5.9 g |
waarvan suikers | 2 g |
Vezels | 2.7 g |
Eiwitten | 5.6 g |
Zout | 1.5 g |