Pesto

alla genovese | 130 g

Biologische pesto met basilicum en pijnboompitten

Ingrediënten: basilicum* 43%, zonnebloemolie*, Parmigiano Reggiano kaas DOP* (melk, zout, stremsel), olijfolie extra vergine*, cashewnoten*, pijnboompitten* 1.4%, aardappelvlokken*, rietsuiker*, zout, zuurteregelaar: melkzuur, knoflook poeder*. * van biologische oorsprong. Kan sporen van soja,noten, vis en selderij bevatten.

Geproduceerd in Italië.
Na openen 14 dagen gekoeld (max. 7°C) houdbaar.

Voedingswaarde per 100 g

Energie 1771 kJ/ 429 Kcal
Vetten 42 g
waarvan verzadigde vetzuren6.5 g
Koolhydraten 5.9 g
waarvan suikers2 g
Vezels 2.7 g
Eiwitten 5.6 g
Zout 1.5 g